Uw bank reinigen? Clean My Couch is de meubelreiniging expert van Nederland.

Heeft u een vlek in uw bank, en wilt u graag uw bank reinigen? Dan bent u bij Clean My Couch aan het juiste adres. Clean My Couch is de marktleider op het gebied van meubelreiniging en dus de expert die u hierbij kan helpen. Clean My Couch reinigt niet alleen banken en stoelen, maar ook matrassen, vloerkleden en tapijten. Daarbij is Clean My Couch ook het bedrijf wat u kan assisteren bij het reinigen van het interieur van uw auto. Zowel de autobekleding als het dashboard, de matten etc.

Clean My Couch is niet alleen de expert van Nederland op het gebied van meubelreiniging, maar kan ook rook lucht en urine uit banken verwijderen. Niet alleen verwijderen ze de urine de bank, maar zo ook de geur. Wilt u uw bank opnieuw impregneren? Ook daar bent u bij Clean My Couch aan het juiste adres. Zij kunnen uw bank weer geheel impregneren zodat deze weer in nieuwstaat verkeert en dus ook nieuwe vlekken niet kunnen ontstaan.

Bank reinigen

Zoals gezegd is Clean My Couch de expert op het gebied van meubelreiniging. Er is geen vlek wat hen te veel is. Bent u niet tevreden? Dan is de behandeling voor u gratis want zij hebben een no cure, no pay garantie. Ook hebben ze een laagsteprijsgarantie zodat u altijd weet dat u de beste prijs betaald.

Urine verwijderen

Het kan natuurlijk soms eens gebeuren dat uw hond of kat op de bank plast. Wanneer dit gebeurd is dit heel vervelend omdat niet alleen uw bank vaak kringen trekt, maar ook de penetrante geur van urine kunt u niet uit de bank verwijderen. Hier komen dus de services van Clean My Couch goed van pas, omdat zij een speciale urinebehandeling hebben die niet alleen de urine geheel uit uw bank haalt maar ook de geur daarmee verwijderd. Clean My Couch is zo overtuigd van hun behandeling dat ze een niet goed, geld terug garantie geven hierop.

Meubelreiniging

Naast banken kan Clean My Couch ook stoelen, fauteuils en poefen reinigen. Ook voor tapijten, vloerkleden en vloerbedekking zit u goed bij Clean My Couch. Ook hier geldt dat wanneer u niet tevreden bent u uw geld terug krijgt.

Bank impregneren

Wanneer u een bank koopt zit op de stof een soort van onzichtbare laag die voorkomt dat u vlekken op de stof kunt maken. Dit noemen ze impregnering. Vaak slijt deze laag zonder dat u het in de gaten heeft van uw bank en is na een jaar de toplaag van de impregnering vrijwel zo goed als verdwenen. Het is dan ook belangrijk dat u uw bank enkele malen in het levensduur van de meubel opnieuw laat impregneren. Clean My Couch is ook op dit gebied uw expert. Clean My Couch heeft een gepatenteerde behandeling die voorkomt dat vlekken op uw bank kunnen ontstaan.